Održavanje objekta

O nama

O NAMA Complete Building Maintenance

 

Complete Building and Maintenance doo je kompanija koja se bavi kompletnim renoviranjem i opremanjem objekata.

U okviru naše grupe posedujemo proizvodnju nameštaja za obradu drveta i metala. Imamo zaposlene arhitekte, građevinske inženjere i dizajnere enterijera. Možemo ponuditi kompletnu pripremu i razradu pojekta, od idejnog rešenja do projekta za izvođenje. U našem timu direktno zapošljavamo 37 ljudi, kao i veliki broj dugogodišnjih kooperanata za specijalizovanje radove, koji mogu brzo i efikasno da izvedu projekat po principu „ključ u ruke“.

- Naša vizija je da postanemo jedna od vodećih kompanija u pružanju usluga opremanja enterijera, održavanja objekata, investicionog održavanja i kompletne brige o objektima. Težimo ka savršenstvu kroz konstantno poboljšanje usluge, održavanju profesionalnog odnosa sa klijentima kako bi opravdali visoke standarde koje naši klijenti, partneri i saradnici od nas očekuju.

- Osnovani smo 2008. godine sa ciljem da pružamo usluge održavanja poslovnih objekata. Klijenti koje smo targetirali su bile kompanije u procesu “outsoursovanja” ovih aktivnosti, prevashodno na teritoriji Beograda.

- Danas, Complete Building Maintenance ima široku mrežu partnera, ne samo u Beogradu, već i u mnogim gradovima u Srbiji. Takođe, proširili smo vrste usluga koje pružamo fokusirajući se na unutrašnje uređenje objekata, kompletne rekonstrukcije i opremanje nameštajem.

- Pored standardnih zahteva u izradi nameštaja, nudimo mogućnost izrade "po meri", odnosno izradu u skladu sa posebnim zahtevima kupca - odabir dimenzija, forme, materijala, boje i dizajna.

- Najveći broj projekata, koji je dosada završen je kompletna izrada enterijera na osnovu datog dizajna, kako za velike korporativne klijente, tako i za manje kompanije.

Quality Comes First

Kvalitet na prvom mestu

Od naše firme možete očekivati vrhunski kvalitet koji garantujemo svakom klijentu.
Complete d.o.o. Vam nudi široki spektar usluga. Gradjevinski radovi predstavljaju samo jednu od oblasti kojom se naša firma bavi.
Pored svih vrsta gradjevinskih radova nudimo Vam profesionalno opremanje enterijera, sajamskih
štandova, izradu i postavljanje svetlećih reklama, totema, banera...